Utbytesträff i Göteborg

Klockan 8 åkte jag hemifrån i morse, och jag kom in genom dörren igen strax före klockan 8 nu ikväll. En riktig heldag alltså!
 
Efter att ha kommit till fram alldels för tidigt, insett att det finns en hel del olika Pressbyråer i Göteborg och kollat upp folks profilbilder på facebook för att inte gå fram och hälsa på fel personer så stog vi till slut 13 utbytesstudenter på Centralstationen. Det var från alla organisationer, även om vi var flest YFUare. Mest till USA såklart, men även till Tyskland och England.
 
Efter lite diskussion och väntan så hamnade vi tillslut på Jensens för att käka, och där satt vi sedan väldigt länge. Hade bara snackat lite med en av tjejerna som var med innan, men otroligt härliga människor allihop så det var väldigt kul att träffa alla! Otroligt skönt att bara kunna sitta och snacka utbytessnack med människor som förstår! Förväntningar, rädslor, förhoppningar, tankar. Sådant som vänner har svårt att förstå som inte riktigt är med om det.
 
Otroligt härlig dag, och nu är jag mer taggad än någonsin! En av tjejerna hade fått sin placering i måndags och visade bilder på huset och sin familj. Vill också veta vart jag ska!
Som sagt, tagget är på topp, och förhoppningsvis blir det någon mer utbytesträff snart. Är fler inplanerade på andra håll i landet, så vi får se hur det blir.
 
Ha en härlig lördag vänner!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0