Practice och Paket

Innehållet från grymmaste paketet som jag fick från mormor och morfar idag
 
Som i princip alla andra dagar det här lovet så började den med practice på skolan vid klockan 11. Skönt att vi runners inte är lika morgonpigga som simmarna i alla fall, deras practice börjar vid klockan 8 och det hade jag aldrig klarat! Sprang i alla fall 3 miles ute i kylan tillsammans med Sarah, Lana och Tara innan vi körde sprints och avslutade med att springa runt i skolan i ca 6 minuter.
 
När jag kom hem tog jag en dusch och sen låg jag i princip bara i min säng i typ två timmar och lyssnade på musik, halvsov och gjorde ingenting. Riktigt skönt faktiskt, att lyssna på musik och bara tänka är så himla gött ibland! Åkte sedan med Kaitlyn till Partridge Creek en kort sväng innan vi åkte hem till henne och bara snackade. Har lärt känna Kaitlyn genom musikalen då hon också är Hot Box Dancer och hon är typ gulligaste tjejen någonsin, idag var första gången vi hängde utanför rehearsals och det lär inte vara sista gången.
 
Fick även ett paket idag från mormor och morfar som innehöll det ni kan se på bilden ovan. Är mormors hemgjorda julgodis, typ knäck, kola, konfekt/marsipan eller vad man nu vill kalla det samt pepparkakor. Hon skickade även med pepparkaksdeg som jag kan äta eller baka egna pepparkakor av, får se vad jag gör med den. Blev otroligt glad i alla fall, har verkligen saknat de här godsakerna nu under jul!
 
Imorgon är det nyårsafton och precis som runt jul känns det verkligen inte som att det är dags för det. Jag vet inte ens vad jag ska göra vilket känns väldigt konstigt, nyår verkar inte vara lika stort här som det är hemma i Sverige. Har två alternativ men jag är halvt otaggad på båda så får se om jag hittar något annat att göra, har ju något att välja på i alla fall om det är så att jag inte hittar något. Först blir det i alla fall practice som vanligt, slipper inte det bara för att det är nyårsafton.
 
Kom förresten på att det var någon som önskade frågestund med mina amerikanska vänner, jag kommer inte ordna någon organiserad frågestund direkt men har ni några frågor som är till mina vänner personligen så kan ni ställa dom så kan jag se om dom vill svara på det. Dom har ju bättre koll på hur amerikanska skolan fungerar och hur folk här är i allmänhet bland annat. Ställ frågor till typ Brennan, Sarah, Katelyn, Haley eller Jill om ni har några, eller någon av the sophmores om ni vill det.
 
Nej nu ska jag sova och tagga hård workout imorgon, ha det fint vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0