Volleyboll och Cross Country

Med hjälp från Kevin kom volleyboll nätet upp igår kväll, så idag hade Kelton två vänner här som vi spelade volleyboll med. Rebecka och Adam hette dom, lika gamla som min värdbror och väldigt trevliga. Saknar verkligen att hänga med folk i min ålder (vilket dom ju inte riktigt var då dom var tre år yngre), har ju inga kompisar här än och det är sjukt tråkigt att inte ha något socialt liv! Det är lite segt i längden att bara ha värdfamiljen att hänga med liksom, även om dom är väldigt gulliga och sådär. Men det kommer väl förhoppningsvis när träningarna och annat drar igång.
 
På tal om träning har jag bestämt mig för att inte gå på tryouts för volleyboll-laget utan köra på Cross Country, XC, i stället. XC coachen bor bara två hus bort och laget brukar träffas hemma hos honom på onsdagar för att sedan springa tillsammans såhär innan skolan och de riktiga träningarna börjar. Så jag tänkte att jag skulle kolla om jag fick joina dom på onsdag, så kommer jag förhoppningsvis träffa lite härligt folk då också.
 
Håller på och laddar upp en film på huset på youtube så den kommer komma upp senare ikväll (eller ja, inatt för er så ni får väl se den imorgon). Har varit väldigt dålig på att ta bilder känner jag, ska försöka bli bättre på det. Hojta till om det är något särskilt ni vill att jag ska berätta om mitt nya liv! Stor kram!
 
Hittade inga bilder på Dakotas lag så snodde en från grannskolan där min kompis Josefin för övrigt ska gå!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Kan du visa din värdfamilj och "presentera" dom?
kram!

Svar: Måste kolla med dom om det är okej, men är det lugnt med dom så är de klart jag kan fixa det! :)
Sara Tyngel

2013-08-10 @ 11:44:32
URL: http://lisabengtsson.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0