En vecka i staterna

Den fina skylten som min värdfamilj hade med sig när de mötte mig på flygplatsen för en vecka sedan
 
Nu har jag alltså varit här i staterna i en vecka. En vecka sedan jag kramade hejdå till min familj på flygplatsen, satte mig på planet och reste till andra sidan atlanten för att bo med en familj jag inte kände och leva i en helt ny kultur. Att åka iväg som en utbytesstudent är en ganska sjuk grej egentligen men är än så länge inget jag ångrar att jag har gjort. Det känns dock som om jag har varit här i mer en än vecka, typ som om varje dag här är längre eller någonting! Och det känns faktiskt fortfarande konstigt att jag verkligen är här och att jag ska stanna i ett helt år, det har inte riktigt sjunkit in än. Ett år är liksom sjukt lång tid! Men än så länge känns det faktiskt riktigt bra, har inte haft någon riktig hemlängtan även om jag såklart saknar familjen och finaste vännerna där hemma. Men nu när jag börjar lära känna lite folk här borta så känns det lite bättre och jag är otroligt taggad på att skolan och allt ska dra igång så mitt år kan dra igång på riktigt!
 
Fixade min mobil idag så mitt svenska nummer fungerar inte längre. Är det någon som är intresserad av att få mitt amerikanska nummer så kan ni skriva till mig på facebook.
Tänkte göra lite tidsinställda inlägg inför campet så bloggen inte står helt tom, så är det något särskilt ni vill att jag ska skriva om eller visa så kan ni passa på att önska det nu så ska jag försöka fixa det innan jag åker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0