Cougar Day and Frozen Yoghurt


Har haft riktigt fullt upp idag men åh vad kul det har varit! Började med Cougar Day, fick skjuts dit av Brad och sen mötte vi upp större delen av laget där. Fick våra scheman, en massa papper plus våra skåp. Fick hjälp att hitta till skåpet men varken jag eller de fem andra som försökte fick upp det så det måste vara något fel på min kombination eller något, får kolla upp det sen när skolan börjar. Mitt skåp är dessutom way off jämfört med de andras skåp vilket är lite segt. Jämförde mitt schema med de andra i laget och jag kommer bara känna Katelyn i min Yearbook-klass och sen är det en Sophmore som har samma US History som jag, annars kommer det bara vara nytt folk för mig vilket kan bli riktigt kul! Har lunch tillsammans med flera i laget vilket känns riktigt bra, då slipper jag känna mig helt lost första lunchen när skolan börjar.
 
För att fira att Brad fyllde 18 idag åkte jag, Brad, Nick, Josh, Brennan, Calvin, Jake och Adam och åt lunch direkt efter Cougar Day. Sjukt härliga killar det där! Amanda jag vet att du vill se bilder, jag ska se till att ordna det ;)
Blev avsläppt hemma och passade på att Skypea med finaste Pauline, första gången sen jag kom hit så var otroligt kul att snacka med henne igen! Var hemma en timme ungefär innan Travis hämtade upp mig och vi åkte och mötte upp Madi at the mall. Blev ingen shopping utan de visade mig mest runt och sådär, sjuuukt stort mall jämfört med de vi har där hemma! På vägen hem stannade vi till vid Orange Leaf där jag fick min första amerikanska frozen yoghurt. Så stört gott verkligen, varför är sånt inte mer vanligt i Sverige är ju frågan?? Kommer äta mycket sånt innan jag åker hem kan jag lova!
 
Blev avsläppt hemma och passade på att slappa lite innan det var dags för practice som idag var d ö d e n. Inte nog med att det var ca 30 grader varmt, det var dessutom otroligt fuktigt i luften vilket gjorde det hela ännu värre, särskilt för mig som inte riktigt är van. Vi körde en riktig workout idag också och alla var riktigt slut när vi äntligen var klara. Imorgon är det practice igen klockan 8 på morgonen och sen har jag lite kul saker planerat som jag verkligen ser fram emot men det tar vi imorgon. Nu ska jag bara slappa framför ett serieavsnitt, pussar!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

det kan väl inte vara större än a6 iallafall? ;)

Svar: haha nejnej, bara sisådär två-tre gånger större! ;)
Sara Tyngel

2013-08-27 @ 11:36:57
URL: http://nathalieds.devote.se
Postat av: Amanda

Frozen Yoghurt låter verkligen inte fel! Det är typ det bästa med USA!! Hahaha! Jaa mer bilder på allt och alla! Speciellt om det är någon snygging! ;) Låter som att du har hittat en del som du kan hänga med och så! Sköönt!! Här är skolan i full fart! Sitter just nu med matte! Hälsa boysen från mig! Kram, saknar dig!

Svar: Det var aasgott verkligen, fattar inte hur jag har klarat mig utan det! Bilder ska fixas, lovar!! Har inga jättesnygga killar i laget tyvärr, men när de kör utan tröja på alla träningar kan jag inte säga att jag klagar ;) Har hittat riktigt härligt folk faktiskt, så det ar asskönt!! Haha åååh vad kul det låter du ;) KLART jag ska göra det, saknar dig med! Puss!
Sara Tyngel

2013-08-27 @ 13:31:05
Postat av: Amanda

Hahaha men det finns och köpa här hemma med, på vissa ställen! Ne det tycker jag verkligen inte att du ska göra hahah! Underbart! Va bra, hahah! Det kan bli kul det! Puss

2013-08-28 @ 06:43:48

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0