Only know you love her when you let her go

Grym kväll med dom bästa igår. Började på tonår där vi hade besök av en annan tonårsgrupp från en håla vid namn Kinnarp, sjukt härliga människor! Drog sedan vidare till Amandas stuga och hade lika kul som vanligt. Hemma vid tre, sov fyra timmar och sen var det sex timmar på jobbet som gällde idag. Gick riktigt bra, och har varit på alla stationer jag kan idag vilket var kul. Tiden går så mycket snabbare när man får hoppa runt lite! Och vara slampa som min skiftledare så fint kallar det ;)
 
Ikväll är det bara jag och min bästaste lillasyster hemma, så det blir mys till max. Så sjukt bra är hon, kommer sakna henne så galet mycket nästa år! Hon är åtta år yngre än jag, men vi har alltid så kul när vi umgås. Vilket är alldeles för sällan egentligen. Men ikväll ska det mysas på hög nivå! Ska bara ta tag i mitt rum först, har typ slagit ner en bomb där.
 
Imorgon är det dags för en andra utbytesträff, och förhoppningsvis blir det lika bra som förra gången! Några som saknas från förra gången, men även några nya ansikten vilket är otroligt kul! Alltig gött att träffa nytt folk!
 
Nej nu ska jag ta tag i bombnedslaget här, hoppas ni har en grym helg finingar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0