If you never try you´ll never know

Söndag kväll igen, och jag ser verkligen inte fram emot nästa vecka. Matteprov, två engelskauppsatser, radioanalys och samhällsvetenskaplig rapport är bland annat vad min vecka kommer bestå av.
 
Gårdagen var hur som helst grym. Ett femtiotal sjukt härliga människor vilket ledde till gött häng och mycket roligheter. Presenterna blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men sjukt uppskattade ändå vilket var väldigt kul!
 
Jobbet idag gick halvbra alltså, men helt okej ändå. Har tack och lov sjukt goa medarbetare! Uppskriven på sommarschemat nu i alla fall, blir fyra veckors jobb i sommar vilket är väldigt lite men ändå sjukt skönt. Vill ju ha lite ledigt innan jag åker till andra sidan atlanten.
 
Hade tänkt plugga när jag kom hem från jobbet, men var alldeles för trött och somnade i soffan. Standard. Tänkte bara dra på något serieavsnitt nu och sova tidigt så jag orkar med kommande veckan.
Känner att det här inlägget blev allmänt osammanhängande, så tar och avrundar.
Hoppas ni har haft en härlig helg!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Heej! Såg din kommentar nu ang. länkbyte. :) Vet inte ännu hur jag lägger till länkar på min blogg utan jag länkar din blogg i ett inlägg istället, hoppas det är OK. XO S

Svar: De går jättebra :)
Sara Tyngel

2013-04-14 @ 21:19:34
URL: http://sannabackenroth.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0