Jag har inget liv!

Så känns det i alla fall. Har just nu håltimme, och vad gör jag och mina kompisar? Jo vi sitter så klart och pluggar. Franskaprov är det som gäller i morgon, och jag är KÖRD!
 
Önskar jag hade något kul att skriva om, men jag har verkligen inget liv just nu. Jag jobbar och pluggar. Hinner inte ens träffa mina fina vänner längre! Och på USA fronten har den långa väntan börjat. Har inte hört något från YFU ifall mina papper har blivit godkända, men gissar att de väntar på att få kopian av mitt pass. Och efter att papprena är klara är det bara att vänta tills värdfamiljen och allt arbete inför visumet kommer. Så en lång tid av väntan!
 
Statistiken ligger ganska högt, men jag hör inget av er! Släng gärna in en kommentar ibland, ställ frågor eller vad som helst, blir så mycket roligare att blogga då!
Kommer inte hinna blogga mer idag, slutar skolan vid fem och sen måste jag plugga hela kvällen om jag inte ska få F på provet i morgon... Men när jag loggar in i morgon vill jag gärna se någon kommentar eller fråga! Kom på att jag inte har lagt upp del 2 av bilderna från Grekland, så det ska jag försöka fixa snart.
 
Hoppas ni har ett roligare liv än vad jag har! Vi hörs!
Kram!
 
Sitter vid skoldatorn, så slänger in i princip den ända bilden jag har här. Vet inte riktigt vad som har hänt med färgerna, men de får va så!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Söt hund! :)

2012-10-11 @ 17:03:48

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0