Freedom comes when you learn to let go.

Ännu en dag med jobb avklarad, känner att jag har ett otroligt roligt liv just nu! Men nu är det inte långt kvar till Grekland. Jag är inte flygvan, min familj har inte rest så mycket när vi var mindre, men vi har varit utomlands de senaste åren. Dock har jag bara flygit 2 gånger innan, och detta blir min tredje. Pappa har alltid fixat incheckning och allt sånt, men denna gången tänkte jag följa med och få ett hum om hur allt fungerar. Jag ska ju liksom flyga själv till andra sidan atlanten nästa år?! Hej panik!!
 
I morgon blir det jobb 12-17, sen ska jag gå en sväng på A6 och fixa lite inför resan, behöver mer linnen och något mer par shorts om jag ska klara värmen där nere. Hela familjen är i Göteborg och bor hos kusinerna då min lillebror spelar Gothia Cup denna veckan. De spelade första matchen idag, och förlorade mot norrmän. Jag menar, hallå? Men andra laget hade vunnit sin match så de deppar nog inte ihop.
Men här hemma är det alltså bara jag och hunden.
 
Nu ska jag sätta på några serieavsnitt tänkte jag, sen ska jag sova i tid för jag har varit död de senaste dagarna. Sömn behövs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0