If I can make it here, I can make it anywhere.

Träffade några fina klasskompisar på förmiddagen idag. Har inte träffat dem på hela sommaren, så det var väldigt trevligt! Kan inte fatta att för ett år sedan, hade jag ingen aning om vilka dessa människor var. De är den stora anledningen till att det inte kommer bli lika jobbigt i höst som det kunde varit. Vi satt och solade nere vid bryggan och satt sedan två timmar och pratade på mackmakeriet innan jag var tvungen att ta bussen till jobbet.
 
Vi gjorde i alla fall en fasansfull upptäckt när vi kollade och diskuterade schemat för tvåan. De hade lagt till ännu en lektion på torsdagar, och det var inte vilken lektion som helst. Utan det var en två timmar lång mediaproduktion. Så i stället för att sluta 15,35 slutar jag nu 16,50. Japp, tio i fem. Hoppas verkligen att den ändras, eller att det är något fel eller någonting. För innan var mediaproduktionen lika lång som en vanlig lektion, men nu har det lagts till en timme. Och det här sabbar hela min höstplanering. Hade nämligen tänkt jobba torsdagar och de onsdagar jag kan, typ när det inte är så mycket i skolan. Nu kommer jag aldrig kunna jobba torsdagar, utan får i stället jobba onsdagar där jag egentligen har en annan sak som jag vill gå på. Men jag får helt enkelt skippa det och jobba onsdagar. Problemet nu är att jag aldrig kommer kunna jobba mer än en skoldag i veckan, då jag går till fem måndag och torsdag och har andra aktiviteter tisdag och fredag. Får se om jag kan lösa det på något sätt.
 
Sen blev det i alla fall jobb som sagt, och sedan hade jag tänkt träffa lite kompisar, men kände att jag inte orkade med det. Det blev lite kvalitetstid med la familia i stället, och nu tänkte jag sätta på lite serieavsnitt. I morgon blir det jobb igen som vanligt, sen får vi se vad kvällen bjuder på.
 
Får inte fronter att fungera, men så här såg i alla fall schemat ut förut. Nu är det i princip lika dant, bortsett från den där ändringen på torsdagar. Vet inte om det syns så tydligt, men nu blir inte inlägget bildlöst i alla fall!
 
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0